LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 
Sol og Strand
Hua Hin's hovedstrand løber fra lufthavnen nord for Hua Hin, helt ned til Khao Takiab i syd, og er kendt for sine vidunderlige solopgange. Man kan næsten spadsere hele vejen pånær for midtersektionen hvor Kongen tilbringer det meste af sine tid på paladset "Langt Fra Bekymringer". Stranden er dejlig bred og børnevenlig, uden det bliver for hurtigt dybt. Der kan forekomme høje bølger i perioder. I centrum af byen kan man leje heste samt selvfølgelig liggestole for et mindre beløb.

Hvis man bliver sulten kan man gå til en af de mange "strandkøkkener" og få et fantastisk måltid fra ca 20 baht.

Syd for Hua Hín, nærmere bestemt Khao Takiab kan man, hvis man er blandt de aktive, dyrke forskellige former for vandsportsaktiviteter såsom vandski, jetski og parasailing.

Det er absolut ikke velanset at være topløs i Thailand.

Pas på solen

En ferie i Thailand - Smilets Land - er en pragtfuld oplevelse med god mad, dejlige strande og massere sol. Som dansker er der ikke noget bedre end at nyde solen når man endelig har mulighed for det, men det er meget vigtigt at udvise stor repekt for den når man ligger og daser på stranden i Hua Hin eller nyder en runde golf på en af Hua Hins mange dejlige golfbaner.

Husk på at Thailand og Hua Hin ligger ikke langt fra Ækvator og solen stråler er meget kraftige, så en forbrænding er meget nem at få, eller måske endnu være fremkalde en hudkræft.

En forbrænding vil helt sikkert sætte en dæmper på feriestemningen og kan endda føre til feber, dårlig mave osv. Er uheldet ude og man får en kraftig skoldnet med sår skal man være ekstrem forsigtig for at undgå en infektion under disse tropiske forhold. For at prøve at undgå dette hold dig for så vidt udenfor solen mellem 10 - 14, samt bruge en meget høj sol lotion svarende til fakta 20+.

Hvis uheldet er ude kan en løssiddende våd t-shirt hjælpe, mens yoghurt også kan have en kølende effekt.


Der er også vigtigt at huske væskebalancen. Som en tommelfingerregel siger man at man skal drikke 1 liter vand for hver 10 grader, hvilket betyder at man skal drikke et sted mellem 3-4 liter væske om dagen. Vend dig til at prøve at drikke et par glas vand i timen selvom du ikke er tørstig. Husk også på at alkohol er vandrivende og at kan det være farligt for helbreddet under ferien at drikke en iskold læskedrik i solen som kan give maveinfluenza eller "feriemave".
Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net