LEJ SOMMERHUS I SKØNNE THAILAND
 
Hvorfor er leje af en villa eller lejlighed at foretrække frem for ophold på en førende 5 stjernet resort og begrundelsen er overraskende enkel:

Privatlivets fred:. Kun ved at leje en privat villa kan du garanteres privatlivets fred og i stand til at slappe af og nyde din ferie ubemærket og sikker i den viden, at du er fri til at gøre som du vil.
Økonomisk gevinst :. Hvis du rejser i en stor gruppe er det en økonomisk fordel at bo i en villa, . Hvis i skal have flere værelser på et hotel kan prisen blive meget høj og selv hvis i kun er 2 personer er fordelen stor. Fordelene er blandt andet mere plads,mere komfort og større frihed. og vi vil gøre alt for at i får den bedst mulige ferie .
Manager Chanya

Til hjælp for vores gæster, har vi ansat Chanya til at hjælpe ved vores udlejninger. Det vil være Chanya der tager imod jer og udleverer nøgle. Hun vil under jeres ophold være jeres kontaktperson hvis i ønsker hjælp med ture, spørgsmål, problemer, gode råd. Hun kan arrangere thai madlavningskurser, massage eller andre ønsker.
Ønsker man hjælp ud over almindelige henvisninger og spørgsmål, kan man mod betaling hyre hende på timebasis.
Sommerhus, Feriehus, Leje, Udlejning, Lejlighed, lejligheder, Hua Hin, Thailand, house, rental, holiday, holidays, vacation, vacations, for rent, sommerhus, sommerhuse, hus, huse, leje, udlejning, bolig, ferie, golf
Lav din egen hjemmeside med mono.net